Get Adobe Flash player
 
augustus 2022
M D W D V Z Z
« dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Bedrijfsinformatie

Warnars is opgericht in 1874 en was gevestigd naast de Waalsche Kerk aan het Noordeinde in Den Haag. Een exclusieve zaak die, bij koninklijke beschikking het predicaat “Hofleverancier” verwierf en die haar uitstekende reputatie nog steeds – en voortdurend- onderbouwt middels een uitgelezen collectie kwaliteitsproducten en een aantal gespecialiseerde diensten, waaronder het vakkundig adviseren van mensen die hun interieur willen veranderen of het bekleden van zitmeubelen met milieuvriendelijke materialen. Warnars vult haar eigen handvervaardigde beukenhouten rompen voor zitmeubelen namelijk uitsluitend met natuurproducten als katoen, dons, paardenhaar, krijn en zee- of alpengras. Met dit op ecologische leest geschoeide procédé vervaardigt Warnars overigens ook haar befaamde “groene” kussens.

Dat vakwerk en ambacht de pijlers zijn waarop dit bedrijf, al meer dan honderd jaar lang, is gegrondvest, blijkt ondermeer uit de deskundige manier waarop wij onze klanten bijstaan in het ontwerpen van een nieuw interieur. Omdat ons Huis een bijzonder ruime collectie materialen aanbiedt, kunnen wij op interieurgebied aan elke wens voldoen. Ons bedrijf is dan ook in staat om een eigentijds en smaakvol interieur te ontwerpen met een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen klassieke en moderne elementen. Warnars kan een fijnzinnige atmosfeer scheppen, waarin een ieder zich heerlijk thuis zal voelen.

Ook Warnars is genoodzaakt te vernieuwen en met zijn tijd mee te gaan, wij hebben derhalve besloten om onze activiteiten op het internet uit te breiden en onze verkoop locatie op het Noordeinde te Den Haag te sluiten. Echter al onze producten zullen nog steeds leverbaar zijn en u kunt nog steeds gebruik maken van onze diensten. U kunt een afspraak maken met ons via de mail of telefonisch, wij zullen uw wensen met u bespreken en u van een gedegen advies dienen. Ook is het mogelijk om samen met u een catalogus en/of monstermateriaal te bekijken. Wij komen graag bij u langs om het een of ander te bespreken.

  

bus